keepingupwiththearmstrongs

Ever wonder what the Armstrongs are doing way up here in north Norway? Now you can sit back and eat some popcorn, and enjoy some real reality entertainment much better than the Kardashians! Hope you enjoy and share my blogg!

På denne dagen lærte jeg den største lærdommen av livet mitt.

 • Publisert: 25.06.2016, 10:33
 • Kategori: Blogg
 • (Muligens det siste bildet noen gang tatt av min onkel Dave)

   

  (Fortsatt) Med bare et par timers søvn, Daniel og jeg klarte å våkne opp og få våre sko og jakke på. Alt annet var forberedt, og vi hoppet inn i jeep som kjørte og allerede varmt inne. Dave gjort det så praktisk og enkelt for oss når vi gikk på fisketurer . Det var omtrent 5:30 når vi traff veien og ledet til Willapa Bay, som er et utmerket område for fiske langs kysten av Washington.

  Turen vil trolig ta en time eller mer, så Daniel raskt sovnet i passasjersetet foran i forsøk på å ta igjen på den manglende søvn fra den intense skrekkfilm kveld vi hadde. Det var en vakker kjøretur fra Olympia til Willapa Bay, så jeg prøvde å holde øynene åpne for så lenge jeg kunne. Dave spilte klassiske rockelåter hele veien. Det siste jeg husker var sangen Bad Moon Rising av Creedence Clearwater Revival. Jeg strakte ut i baksetet og kunne se Dave smilende med sine solbriller på, trykke fingrene i takt på rattet. Jeg visste at han var spent på å dra på fisketur. Det var så behagelig og hyggelig, og jeg sovnet.

  Like før vi kom til bestemmelsesstedet , våknet Dave oss opp da han stoppet på en lokal butikk. Han hadde planlagt å få agn, og fortalte oss å gå få noen snacks og drinker vi ønsket, og han ville kjøpe den. Han var alltid raus sånn. Vi raskt fylles med noen energidrikker og chips, og på vei til båten lanseringen som var omtrent fem minutter unna.

  Vi lanserte båten og dro ut til havet. Det var ikke perfekt vær, men det var fortsatt fantastisk å være ute på det åpne havet. Dave trakk gassen og vi begynte virkelig cruising. Det var en utrolig følelse. Det begynte å regne, men det stoppet ikke oss. Dave åpnet en luke på taket av båten og hang med hodet ut så han kunne se bedre. Det begynte å bli litt urolig men vi nettopp startet fange luft på bølgene. Jeg kunne se regnet sprengnings Dave i ansiktet, men han var bare smilende. Jeg kunne fortelle at han var glad for at han kunne vise frem båten sin til sin sønn og nevø.

  Etter cruising lenger ut i havet, kom vi over et område med mange andre båter. Det var som en hel horisont av båter fiske. Dette var området vi hadde planlagt å fiske. Vi dro opp og droppet våre linjer i vannet, og sparket tilbake litt. Fortsatt spent fra adrenalin i båttur, vi var veldig motivert for å ta noe. Handlingen var treg, og vi faktisk brukte en time med ingen biter. Vi bestemte oss for å dra til en mindre overfylt område.

  Mot slutten av dagen min onkel fant en fisk bite på en av fiskestenger, tok tak i den, sette kroken, og ga den til meg og ba meg om å gå for det. Det var slitsomt, og jeg må har kjempet den for en god halv time. Til slutt ble jeg tom for gass, og musklene mine var begynt å slutte å jobbe så jeg prøvde å levere det tilbake til min onkel, så han kunne hjelpe. Han ropte på meg "Ikke gi opp sin fisk du kan gjøre det!" Jeg trodde det var litt harde, men jeg ønsker ikke å skuffe ham. Unødvendig å si at jeg kjempet den tingen til helt på slutten og kom den i båten, og det var nesten 20 kilo. Største laks jeg hadde tatt i mitt liv. Det var også en av de mest verdifulle erfaringene jeg noensinne vil lære. ALDRI GI OPP! Dessverre, vil denne leksjonen kommer til en god pris. Det ville være den siste fisketur jeg noensinne ta med Dave. (fortsettelse følger)

 • Publisert: 25.06.2016, 10:33
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  vivi- mariell skarveland

  25.06.2016 kl.10:52

  fint innlegg :D

  keepingupwiththearmstrongs

  25.06.2016 kl.10:54

  vivi: tusen takk!

  Freshsister

  25.06.2016 kl.11:02

  Huff. Men bra fortalt!

  keepingupwiththearmstrongs

  25.06.2016 kl.11:25

  Freshsister: Det store sjokket vil bli lagt ut i morgen. Stay tuned!

  Nuusk

  25.06.2016 kl.11:23

  Herlig med fisketur da =D

  Og godt fangst! Største jeg har hatt var en 18 kg kveite. Si i fra om du vill ta deg en fisketur her hjemme i Tromsø, jeg er lett med!

  keepingupwiththearmstrongs

  25.06.2016 kl.11:26

  Nuusk: Hyggelig! Jeg fanget nesten en kveite på Sommarøy, men det brøt fiskestang før jeg kunne få det opp på kaien lol

  Freshsister

  25.06.2016 kl.11:28

  Jeg gruer meg litt. Han må jo har vært som en far for deg. Klem

  keepingupwiththearmstrongs

  25.06.2016 kl.12:08

  Freshsister: He was <3

  Skriv en ny kommentar

  hits