keepingupwiththearmstrongs

Ever wonder what the Armstrongs are doing way up here in north Norway? Now you can sit back and eat some popcorn, and enjoy some real reality entertainment much better than the Kardashians! Hope you enjoy and share my blogg!

Hendelsene som forandret livet mitt for alltid

 • Publisert: 24.06.2016, 09:56
 • Kategori: Blogg


 •  

  Jeg bodde i Salem Oregon når denne historien finner sted. Min tante, onkel og søskenbarn levd opp i Olympia Washington. Det var alltid en godbit når jeg kom til å besøke min familie opp i Olympia. Det var om en 3 timers kjøretur fra Salem til Olympia. Noen ganger vil vi gå flere måneder uten å se hverandre på grunn av avstand, men når vi gjorde, vi hadde det kjempegøy!

  Jeg fikk en telefon fra min onkel Dave, og han spurte meg om jeg ønsker å komme opp og bli med ham på en fisketur. Han sa kongen laks var på bighting, og at det var en fantastisk tid for å dra på fisketur. Dave hadde fått en ny 20 fots Bayliner ski båt og ble verkende å ta den ut fiske hver sjanse han kunne få. Han var veldig glade for å vise det fram, og ta meg og min fetter Daniel ut i havet med det. Jeg var definitivt interessert, så vi stille inn dato og jeg forberedt på å ta toget opp til Washington for helgen.

  Jeg kom i Olympia på toget, og som vanlig min onkel og søskenbarn var der for å plukke meg opp. Alle var alltid så glad for å se meg, og det var så fint å komme seg bort og tilbringe litt kvalitetstid med mine fettere. Vi elsket alltid å være høyt, synge og opptre gal. Når fettere kom sammen det var noen av de beste tidene. Min onkel likte det også, og var alltid invitere meg og eller min familie å besøke.

  Dave brukte hele dagen i garasjen forbereder fiskeutstyr, noe som gjør fiske rigger, sette ny linje på fiskestenger , får kjølerne klar for lunsjer og i utgangspunktet dekker alle aspekter av alt vi trenger for fisketuren . Han levde for disse øyeblikkene. Da han var i garasjen hans han var i sitt rette element, og han har alltid elsket å dele fisketurer med familien. Han har i utgangspunktet gjorde alt slik at vi kunne bare komme med på turen.

  Meg og min fetter Daniel skulle bli med Dave for denne episke fisketur. Vi oppholdt opp hele natten å se skrekkfilmer . Vi gjorde et fort ut av sofaen puter, spiste masse snacks og brus, og i utgangspunktet gjorde skrekkfilmer og chill. Vi visste at vi måtte stå opp klokken 5 am, men vi måtte bare nyte hvert øyeblikk sammen, så søvn var ikke viktig vi forble sannsynligvis våken opp til rundt 3 am og deretter endelig sovnet

  Det føltes som om jeg hadde fått sove i kanskje fem minutter da jeg hørte "Get rumper opp gutter!" Jeg kunne se på klokken var det nøyaktig 05:00 .Daniel ikke flytte, og jeg kunne knapt få opp meg selv, men spenningen sparket i så jeg fikk opp som en zombie, og begynte å bli klar. Jeg dratt teppet av Daniel og han fortsatt ikke flytte, så jeg blåste min morgen pust i ansiktet hans, og da han kom i live! Jeg så utenfor og kunne se båten var festet til Jeep, bakluken var åpen, og alle forsyninger ble lastet. Alt var klart, og alt vi hadde å gjøre var å komme inn! Jeg var så spent, og jeg kunne knapt vente med å komme sprengning på noen konge laks! (fortsettelse følger)

 • Publisert: 24.06.2016, 09:56
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Freshsister

  24.06.2016 kl.10:38

  Omg:( Aner det verste:( Klem og god ferie!

  keepingupwiththearmstrongs

  24.06.2016 kl.11:20

  Freshsister: tusen takk! <3

  loconordlending

  24.06.2016 kl.10:57

  Åååh!! Jason! Klarer ikke vente :(

  keepingupwiththearmstrongs

  24.06.2016 kl.11:20

  loconordlending: (:

  Marianne

  24.06.2016 kl.11:17

  Hmm.. I'm wondering what comes next, not sure if it's going to be good or bad..

  Btw, do you two have Instagram?

  keepingupwiththearmstrongs

  24.06.2016 kl.11:18

  Marianne: yup keepingupwiththearmstrongs .. (:

  Anne

  24.06.2016 kl.11:38

  Jeg ser fram til fortsettelsen :) Du skriver bra, kan kjenne på stemningen :)

  Mia - Alt annet enn A4

  24.06.2016 kl.12:57

  Du kan ikke bare stoppe fortellingen der! Aaaah!! Hva skjedde??

  Skriv en ny kommentar

  hits