keepingupwiththearmstrongs

Ever wonder what the Armstrongs are doing way up here in north Norway? Now you can sit back and eat some popcorn, and enjoy some real reality entertainment much better than the Kardashians! Hope you enjoy and share my blogg!

En dag med Mr. Armstrong time for time

 • Publisert: 21.06.2016, 10:30
 • Kategori: Blogg


 •  

  Du lurer kanskje på hva en typisk dag er for meg. I dag har jeg besluttet å la deg ta en titt inn i actionfylt dag med Mr. Armstrong !

  9:00 Våkn opp, og drikke litt pre-workout drink mens jeg sjekke e-post, forberede blogger, sjekk andres blogger, og kommentere på mine venners blogger. I utgangspunktet pre-blogging også.

  10:00 Samle min gym bag og dra til treningsstudioet . Det er en 3 minutters gange til Evo, så det er ingen unnskyldning for ikke å gå. Regn eller sol!

  11:00 Komplett gym trening, og komme hjem og ta en protein shake. Dette er da jeg liker å sitte ned og komme opp med min beste blogg av dagen. Jeg pleier å bruke en god time blogging.

  12:00 Take a shower and of course use my cardio shower gel! Then I prepare my work clothes and make sure everything is ready and in place to go to work.

  1:00 Denne timen består vanligvis av noen meg tid. Jeg liker vanligvis å sitte ned og spille Hearthstone eller World of Warcraft eller kanskje til og med se min favoritt TV-show The Deadliest Catch med min kone.

  2:00 Kiss my kone farvel og gå på jobb. Jeg tar bussen til jobb, og alltid sørge for at jeg er enten på tid eller tidlig. Jeg har hatt min jobb i over 3 år og har aldri vært sent!

  3:00 Dette er når jeg starter arbeidet, og jeg sparke i høy tempo rema 1000 nattskift sjefen modus! Den første timen av arbeidet er brukt koordinere dagen med de andre ansatte. Tar kontroll over butikken fra dagskiftet og generell organisering i frukt, ferskt kjøtt og brød avdelinger.

  4:00 Denne timen er nesten alltid brukt å fikse opp butikken. Jeg rutinemessig gå gjennom hvert område og sørge for at det er forberedt på å vare gjennom natten. Fylle ut noen varer som trenger å bli satt ut på hyllene samtidig bruke tid på å ta kunder i kassen.

  5:00 Nå er når jeg tar vare på alt av søppel. Jeg forberede avkastning og skadede varer å berge noe mat jeg kan være i stand til å gi til de fattige. De tingene jeg gjør i løpet av denne timen kan variere fra dag til dag, men det består vanligvis av å håndtere søppel.

  6:00 Vanligvis på denne tiden av frukt og grønnsaker levering kommer, og jeg må være på vakt for å ta kunder i kassen, mens på samme tid å ta heisen 3 etasjer ned med en elektrisk jekk og motta flere paller med frukt og grønnsaker. Denne timen kan bli ganske stressende , spesielt hvis det er bare to ansatte på jobb.

  7:00 Hvis alt går bra, og kundene har bremset ned, får jeg til å ta en lunsj / middag pause og eller sende den andre medarbeideren til å ha sin pause. Dette er også en stressende tid fordi mens på min lunsjpause jeg er forventet å være på vakt for å hjelpe kundene, fikse flasken innskudd maskin, eller komme seg ut og ta kunder i kassen. ROCKET FUEL trengs!

  8:00 På 08:00 lukker vi alkohol området, og avslutte salg av alkohol for dagen. Hvis jeg er heldig, og kundene har lettet ned, er dette en tid da jeg kan fokusere på noen ekstra oppgaver eller spesialiserte områder av butikken som trenger ekstra oppmerksomhet. Halvparten av tiden jeg vanligvis tar fortsatt kunder i kassen og ikke har tid til å gjøre mye annet.

  9:00 I løpet av denne timen jeg pleier å gå over i melken kjøleskapet og klargjøre den for neste dag. Facing og fylle alt så det ser perfekt er hovedfokus. Vi kaller det "Making milk look porno". Etter at jeg er ferdig med melk, shar jeg litt tid til å pakke ting opp og gjøre ferdig noen ekstra aktiviteter som må gjøres i butikken.

  10:00 Nå nedtellingen klokken begynner tikker. Det er en dritt belastningen av ting å gjøre i den siste timen. Lukke og rengjøring salatbar, forbereder frukt som må tas i for natten, forberede brød som ikke er solgt, så det kan kastes og mye mer er alle en del av denne timen.

  11:00 Dette er avsluttende tid i butikken min. På denne tiden lukker jeg alt ned. Mens folk flest kommer til å forlate på slutten av sitt skift, min aldri slutter på sitt planlagte tidspunktet. Det er fortsatt ting å gjøre etter stengetid, og jeg vanligvis jobber fortsatt i ytterligere 15 minutter og opp til 45 minutter mer til.

  12:00 Kommer hjem til min kjære kone. Hun har vanligvis litt middag forberedt, og noen ganger jeg har hentet hjem noe .. Ja vi spiser middag ved midnatt, og det er faktisk ganske hyggelig. Vi pleier å spise middag og se på TV eller gå til vår PC-er og gjøre våre egne ting.

  1:00 Dette er vanligvis på vei til sengs tid. Vi har spist, og viklet, og tid til å slappe av i vår super komfortabel seng. Vi liker å se filmer og Youtube på den bærbare datamaskinen til øynene automatisk stengt på egenhånd.

  Og så begynner det igjen!

 • Publisert: 21.06.2016, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits