keepingupwiththearmstrongs

Ever wonder what the Armstrongs are doing way up here in north Norway? Now you can sit back and eat some popcorn, and enjoy some real reality entertainment much better than the Kardashians! Hope you enjoy and share my blogg!

Jeg er akkurat som deg

 • Publisert: 16.06.2016, 10:15
 • Kategori: Blogg •  

  God dag mine fantastiske norske lesere. Jeg vil gjerne dele med deg noe som er veldig nær hjertet mitt. Jeg føler at hvis alle følt på denne måten, ville verden vært et bedre sted. Vær åpen, og tenke på dette. Hvis du ikke kjenner meg ennå, jeg håper du vil bli kjent med meg snart.

  Vi er så mangfoldig. Alle har unike talenter og evner. Hver person har spesielle behov. Hver av oss er født med ulike kroppstyper, utseende og personligheter. Alle tar en annen vei i livet, og hver person setter og oppnår forskjellige mål. Men det er noe som binder oss alle sammen, noe som gjør oss alle brødre og søstre.Det er noe vi bør huske når vi føler behov for å gjøre noen andre feil. Gjør mot andre det du vil de skal gjøre mot deg. Vi er alle mennesker, og jeg er akkurat som deg.

  Jeg spiser mat og drikke vann. Jeg sover når jeg blir trett og våkne opp når enten noe vekker meg opp, eller når jeg er helt uthvilt. Jeg må gå på do, og noen ganger jeg ta en stund. Jeg smiler når jeg er lykkelig, men jeg rynke når jeg er sint eller trist. Jeg ønsker å bli hørt og kjent. Jeg vil at andre skal forstå meg. Du skjønner jeg er ikke langt unna fra å være som deg.

  Jeg liker fritid. Jeg elsker å ha tid for meg selv. Jeg elsker å gå utendørs, men kan virkelig sette pris på å være hjemme i min egen plass. Det er noen mennesker jeg bryr meg mye om, men noen andre som jeg ikke bryr seg mye om. Jeg elsker min favoritt mat, men det er egentlig noen matvarer jeg hater. Jeg føler meg i kontroll når jeg vet hva jeg skal gjøre, men jeg føler tapt når jeg blir forvirret. Du ser jeg faktisk er akkurat som deg.

  Når jeg får kuttet jeg blør. Når jeg føler smerte det virkelig gjør vondt, fysisk og følelsesmessig . Når jeg lukker øynene ser jeg mørke, men når jeg åpner dem jeg er fylt med lys. Du ser min venn, jeg egentlig er akkurat som deg. Kanskje jeg aldri har møtt deg, men vi er fortsatt den samme. Husk å bry seg om andre mennesker. Ikke mobbe eller plukke på andre. Være omsorg når noen trenger hjelp. Vær forstå når noen trenger din tid. Gå ut hver dag og gjøre noe godt for noen minst en gang om dagen, og belønningen vil komme tilbake til deg mange ganger. Lås opp din empati og du låser opp ubegrenset kjærlighet. Vennligst hvis du forstår hvor jeg kommer fra da dele denne. Ikke ofte jeg be om å dele mine blogger, men dette er et punkt jeg ønsker så mange som mulig til å tenke på! Ha en fantastisk dag min venn!

 • Publisert: 16.06.2016, 10:15
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  Anne

  16.06.2016 kl.10:23

  For et fint og viktig innlegg :) Og jeg er så enig med deg. Hadde alle tenkt litt mer på dette så hadde verden vært et bedre sted å leve ja :) Ha en fin dag :)

  keepingupwiththearmstrongs

  16.06.2016 kl.10:27

  Anne: tusen takk! Det gjør meg smile til å vite at du føler det på samme måte! Takk for at du leser (:

  The Journey Of Freedom

  16.06.2016 kl.11:04

  Bra sagt!!! Jeg satt med frysninger. Det er godt at du deler sånne ting, det er utrolig viktig! :)

  keepingupwiththearmstrongs

  16.06.2016 kl.11:07

  tusen tusen takk så mye ??

  16.06.2016 kl.11:33

  Bra innlegg! Blogger du også samtidig i USA?

  keepingupwiththearmstrongs

  16.06.2016 kl.11:36

  Anonym: tusen takk! Nei jeg bare kjørte en sykkel på vår treningsstudio her i tromsø, og du kan se på skjermen som du rir gjennom byområder i USA (:

  Nuusk

  16.06.2016 kl.17:55

  Bra skrevet mann!

  keepingupwiththearmstrongs

  16.06.2016 kl.18:30

  tusen takk!

  Amy

  18.06.2016 kl.19:54

  Fantastisk innlegg! :-) veldig bra skrevet!

  keepingupwiththearmstrongs

  18.06.2016 kl.19:57

  Amy: Tusen takk! Jeg skulle ønske alle kunne tenke som oss (:

  Skriv en ny kommentar

  hits