keepingupwiththearmstrongs

Ever wonder what the Armstrongs are doing way up here in north Norway? Now you can sit back and eat some popcorn, and enjoy some real reality entertainment much better than the Kardashians! Hope you enjoy and share my blogg!

En narkoman truet meg på jobb.

 • Publisert: 13.06.2016, 11:21
 • Kategori: Blogg


 •  

  Denne bloggen er vanskelig å skrive. Det bringer frem minner og følelser som jeg ønsker å glemme, men samtidig jeg trenger å få det ut. Forrige uke en annen narkoman truet meg mens jeg var på jobb. Det var ikke første gang, og jeg er sikker på at det vil ikke bli den siste. 

  Hver dag er en konstant kamp med narkomane og tyver. Det er en heldig dag hvis ingenting gale skjedde. Du tenker kanskje det er lett å jobbe i en liten butikk, men på grunn av tyver og narkomane jeg har til å være på vakt til enhver tid. Når pengene kommer fra NAV, ting ser ut til å gå greit, men det varer bare i én kanskje to dager. Da er de tilbake for å stjele, ber om mat, og forårsaker helvete i butikken min.

  Det gjør det veldig tungt å komme på jobb når du vet du har å forholde seg til dette. Det gjør meg føles bra å hjelpe de som trenger hjelp. Jeg hjelper dem ut så mye som jeg kan med mat, penger og gode råd. Hver gang en narkoman kommer og ber om gratis mat, prøver jeg å snakke litt fornuft inn i dem. Jeg prøver å inspirere dem til å gjøre noe mer med livet sitt, slik at de ikke trenger å fortsette å komme for å be om mat. Jeg også minne dem om at jeg er deres venn, og hvis de noen gang trenger å snakke de kan komme til meg. Jeg vet at mange av dem virkelig setter pris på det, men mange av dem snu og "bite the hand that feeds them".

  Den siste episoden innebærer en veldig ung narkoman. Hans far er en narkoman, og jeg har brukt mye krefter på å hjelpe dem. Til tross for vi har hjulpet ham så mye, fortsetter han å komme inn og stjele øl fra oss. To dager etter å ha stjålet øl han dukket opp igjen. Denne gangen svært beruset av narkotika. Jeg informerte ham om at han ikke ville få lov til å komme inn i butikken før han betaler for hva han stjal. Han fortalte meg å fuck off og gikk i butikken allikevel. 

  Som vanlig begynte jeg å ringe sikkerhet og som vanlig de ville ta for lang tid å komme så jeg har å forholde seg til det selv. Jeg så ham på surveilance mens han gikk rundt å spise løs godteri som om det var en gratis prøve. Så gikk han til bjørnen og begynte å komme inn til den lukkede gardiner. Jeg kom rett ut og gikk opp til ham og tok sin bag han hadde bee bæring. Han nektet å la meg se i posen og skrek i ansiktet mitt. Han fortalte meg at han var i ferd med å eksplodere, og jeg bedre ikke kødde med ham. Han fikk rett i ansiktet mitt, og jeg var faktisk redd for at han kan gjøre noe.

  Så mange følelser kommer opp. Jeg kan føle hendene mine skjelver og mitt hjerte racing. Jeg ønsker å forsvare meg. Jeg ønsker ikke å bli snakket til sånn. Spesielt fra en som jeg trodde var en venn, og noen som jeg har viet så mye innsats i å hjelpe. Tristhet, sinne, vondt, og så mange følelser kommer til meg. Etter hvert forlot han, og han faktisk ikke stjele noe den dagen, men han kan ha brent hans siste broen.

  Noen ganger føler jeg at jeg ønsker å gi opp disse menneskene. De ønsker ikke å forbedre seg selv, så hvorfor skal jeg hjelpe dem å forbedre seg selv. I slutten jeg ikke gi opp på dem. Jeg vil ikke la en person ødelegge den for resten. Det er fortsatt noen som trenger hjelp, og setter pris på hjelp. Det gjør meg trist at folk lever sine liv på denne måten, men det vil aldri endre seg.

 • Publisert: 13.06.2016, 11:21
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  kineli

  13.06.2016 kl.11:32

  håper det går bra med deg :-) ha en fin dag da ;)

  keepingupwiththearmstrongs

  13.06.2016 kl.11:39

  kineli: Tusen takk. I dag er en ny dag og en god dag.Jeg håper du får en flott dag også!

  Freshsister

  13.06.2016 kl.15:01

  Så innmari kjipt for deg! Min egen søster har vært narkoman, har skrevet innlegg om det her: http://freshsister.blogg.no/1463906799_nr_din_sster_blir_nar.html

  Du kan ikke regne med at narkomaner oppfører seg som normale mennesker, det er kun dopet som snakker. Men kudos til deg som prøver å hjelpe. Kanskje det kunne vært en annen karriere for deg, sosialarbeider. En slik har reddet livet til min kjære søster.

  Stor klem til deg!

  keepingupwiththearmstrongs

  13.06.2016 kl.18:30

  takk for støtte! @! skal lese bloggen

  Anne

  13.06.2016 kl.15:08

  Vanskelig situasjon. Du må være forsiktig med deg selv og ikke la deg bli brukt opp i ønsket om å hjelpe :) Ellers beundrinsverdig det du gjør og synd du føler deg truet. Keep up the good work :)

  keepingupwiththearmstrongs

  13.06.2016 kl.18:31

  tusen takk! I do my best!

  crohnsglede

  15.06.2016 kl.00:23

  Du har et stort hjerte. Ønsker deg en fin natt. Håper du aldri slutter å bry deg om dem som trenger omsorg. Slikesom deg trengs i samfunnet.

  keepingupwiththearmstrongs

  15.06.2016 kl.11:30

  crohnsglede: tusen takk! Det er vanskelig noen ganger, men jeg gir aldri opp på folk

  Skriv en ny kommentar

  hits