keepingupwiththearmstrongs

Ever wonder what the Armstrongs are doing way up here in north Norway? Now you can sit back and eat some popcorn, and enjoy some real reality entertainment much better than the Kardashians! Hope you enjoy and share my blogg!

Kjendis Status

 • Publisert: 10.06.2016, 10:37
 • Kategori: Blogg


 •  

  Jeg ønsker å bli kjent. Jeg ønsker å bli elsket. Jeg vil at folk skal like å lese det jeg skriver.Jeg vil at nordmenn å akseptere dette american som sin entertainer. En ting jeg må bli vant til er positive tilbakemeldinger. Dette er noe som kommer mer og mer, og jeg elsker det, men jeg er ikke så sikker på at jeg takler det godt.

  Jeg representerer Tromsø når jeg skriver på blogg.no. Jeg er også representerer min familie og venner i Amerika. Jeg kan forvente å se  kommentarer på nettet fra folk her og der, men når kommentarene kommer ansikt til ansikt, er det en helt annen følelse.

  Jeg jobber i en butikk i sentrum av Tromsø. Det er et sted hvor noen og enhver fra Tromsø kan plutselig dukke opp. Det siste jeg har fått positive tilbakemeldinger fra noen av mine fans. Folk jeg ikke har møtt før, heller ikke jeg har dem på facebook nærmer meg i butikken min og fortelle meg at de liker å lese bloggen min. I det siste er at det skjer oftere og oftere jeg er sjokkert over at min hjemby fans leser hva jeg skriver.

  Det varmer mitt hjerte at folk tar seg tid til å lese det jeg skriver. Dessverre  det varmer også ansiktet mitt når jeg får positive tilbakemeldinger ansikt til ansikt. Jeg kan føle ansiktet mitt snu røde og hjertet mitt slo, og jeg kan ikke tenke på hva jeg skal si annet enn takk og holde lesing! Kanskje dette kommer til å skje oftere og jeg trenger å bli vant til det.

  Med det sagt, jeg vil takke deg min svært viktig og trofast leser for å lese i dag. Jo mer du leser, jo mer jeg vil skrive. Du bedre blir vant til meg fordi mitt mål er at dette skal vokse seg større og større. Jeg vil aldri gi opp, og vil fortsette å skrive helt til den dagen min statistikk viser 0 lesere. Takk, du er grunnen til at jeg gjør dette. Ha en fantastisk dag og setter pris på hvert øyeblikk!

 • Publisert: 10.06.2016, 10:37
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Kyrre & Ella

  10.06.2016 kl.11:04

  Om jeg noen gang befinner meg i Tromsø, skal jeg passe på å stikke innom og si hei ;-)

  keepingupwiththearmstrongs

  10.06.2016 kl.11:05

  Kyrre & Ella: Haha takk! La oss håpe jeg ikke får all flau lol

  Freshsister

  10.06.2016 kl.16:56

  For et innmari koselig innlegg!

  Viktig å ha mål og jobbe mot de. Ha en super helg!

  keepingupwiththearmstrongs

  10.06.2016 kl.23:59

  Freshsister: Tusen takk!

  Skriv en ny kommentar

  hits