keepingupwiththearmstrongs

Ever wonder what the Armstrongs are doing way up here in north Norway? Now you can sit back and eat some popcorn, and enjoy some real reality entertainment much better than the Kardashians! Hope you enjoy and share my blogg!

Jeg ønsker å være en millionær så jævla mye

 • Publisert: 08.06.2016, 02:02
 • Kategori: Blogg


 •  

  Jeg trenger ikke å være millionær, men en halv million kan være hyggelig. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har oppnådd mine drømmer ennå. Kanskje jeg ventet for lenge med å oppnå dem. Kanskje drømmer er akkurat det .. bare drømmer.Jeg føler at jeg har kastet bort min mulighet til å vise verden hva god ting jeg kan gjøre. Nå er jeg nesten 42 år gammel og jeg har ikke funnet ut hva jeg skal gjøre. Jeg vet mulighetene er uendelige, men jeg kan bare ikke velge hvilken mulighet er best for meg. Jeg er i stand til så mange ting, men jeg ender opp med å bare gjøre ingenting. Jeg har ikke bil. Jeg har ikke et hus. Jeg har ikke mange av de tingene jeg alltid forestille meg selv å ha. Jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe andre mennesker som trenger hjelp.

  Jeg er fast bestemt. Min blogg vil bli noe større enn det er nå. Det er ikke for sent for meg. Jeg kan bruke fingertuppene og skrev min vei til toppen. En dag vil du se tilbake til i dag og si wow Jason virkelig mente det han sa. Jeg vil bare at folk skal føle seg lykkelig. Jeg bare elsker mennesker, og ønsker å underholde dem.  Så lenge folk holde lesing, jeg kommer til å fortsette å skrive. Jeg setter stor pris på din støtte. Tusen takk for lesing. Ha en fantastisk dag med familie og venner og kjæledyr!

  Jason

   

   

   

 • Publisert: 08.06.2016, 02:02
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Christina Elena

  08.06.2016 kl.07:23

  Hvis du virkelig vil, så får du det vil! En vellykket blogg må man jobbe seg opp til, men det er aldri umulig.

  Det er aldri for sent å realisere drømmene sine heller. Livet handler om så mye mer enn å ha hus og bil. Det viktigste er at man er lykkelig og gjør det man har lyst til! :)

  keepingupwiththearmstrongs

  08.06.2016 kl.08:41

  Christina Elena: tusen takk, jeg vil aldri gi opp

  Christina Elena

  08.06.2016 kl.07:24

  Så får du det til* skulle det stå helt i starten.

  Anne-Helene

  08.06.2016 kl.11:54

  Hvis du er Rema-sjef og vil gjøre noe for andre, så er vel det enkelt?

  keepingupwiththearmstrongs

  08.06.2016 kl.11:59

  I do my best. I'm just the night manager. I save damaged goods and food that has a bad date for the homeless and drug addicts that are hungry in tromsø. Sometimes I even give them a little money, not much though ):

  Skriv en ny kommentar

  hits